Rüyada kristal yağması

Rüyada kristal yağması toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada kristal yağması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kristal tuz görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına yorulur.

Rüyada kristal görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada cam kristal görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kristal diş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada kristal şişe atılan adımların boşa çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kristal yağması sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kristal buz görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada kristal taş toplamak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şeyma

Rüyada dolu yağıyomuş ama ben yakından bakınca parıl parıl böyle okadar güzelki elime alıyorum yerin heryerinde ondan var ben bunları kristale benzetiyorum bide biraz renkli gibide duruyolar ondan sonra dolu bitince çok güzel kar yağıyo bende bunları telefonumla çekiyorum ilerlerken sarı böyle çok güzel keçi de görüyorum onları da çekiyorum telefonumla