Rüyada kulakta yara

Rüyada kulakta yara ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, aralarından su sızmayacağına işaret eder.

Rüyada kulakta yara gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Rüyada kulakta kıl elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulakta ben görmek resmi bir göreve getirileceğine, güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kulakta yara zenginlik ve bolluk içinde olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulakta kir görmek parasal anlamda rahat edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada kulakta kabuk görmek istenen herşeye kavuşulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kulakta küpe görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına yorulur.

Rüyada kulakta silah patlaması ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada kulakta sivilce görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments