Rüyada kulaktan uzun kıl koparmak

Rüyada kulaktan uzun kıl koparmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kulaktan uzun kıl koparmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri araştırmanız veya gerçeklerle yüzleşmeniz daha doğru hareket etmenizi ya da kendi yararınıza anlaşmalar yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada kulaktan uzun kıl koparmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada kulaktan su fışkırması anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan kir çikarmak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kulaktan kıl çıkması tükenmez bir rızık elde edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan taş çıkması helal ekmek yiyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan bal akması bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sağ kulaktan kan gelmesi günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan kusmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
veysel

ruyada tanıdıgım bırının kulagından kıl koparıyorum ıçıçnden ırın çıktı attım duvarda kaldı