Rüyada külçe altın dağıtmak

Rüyada külçe altın dağıtmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada külçe altın dağıtmak gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada külçe külçe altın bulmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada külçe külçe altın çalmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Rüyada külçe külçe altın görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada külçe altın yapmak allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada altın külçe bulmak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada külçe altın almak kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir külçe altın görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada külçe altın toplamak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments