Rüyada asker arabaları görmek

Rüyada asker arabaları görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kalp kırmaya, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, durulacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada asker arabaları gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada asker arabaları görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş arabaları görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada cenaze arabaları görmek geçim derdine gireceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yarış arabaları görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün arabaları görmek tutulan yolun isabetli olacağına, refah düzeyinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin arabaları görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada at arabaları fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Rüyada bebek arabaları görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments