Rüyada küs arkadaşı ile barışmak

Rüyada küs arkadaşı ile barışmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hoş muhabbette olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Rüyada küs arkadaşı ile barışmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilir, yaşam tarzınızda olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşı bıçaklamak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı ile küsmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hastaysa şifa bulacağına işarettir.

Rüyada iş arkadaşı ile tartışmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, para ve zaman ayıracağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşı kel görmek büyük bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı kızdırmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ölü bir arkadaşı görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zengin bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada sınıf arkadaşı dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı korumak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments