Rüyada küs birinin ağlaması

Rüyada küs birinin ağlaması yakın akrabadan gelecek habere, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs birinin ağlaması gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada birinin birinin öldüğünü görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin top atması dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin bayılması işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin gülmesi gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin vurması elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, rahat nedir öğreneceğine delalet eder.

Rüyada birinin boşaldığını iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin su istemesi gözyaşına boğulacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına yorulur.

Rüyada birinin mor gül vermesi parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, geçim derdinin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments