Rüyada asker olmak asker görmek

Rüyada asker olmak asker görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada asker olmak asker gördüyseniz:

  • Aile üyeleri, iş arkadaşları veya meslektaşlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada asker olmak asker görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada asker olmak asker kıyafeti giymek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker görmek asker olmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret eder.

Rüyada asker asker görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker eşi olmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli asker olmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sahte asker olmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada asker olmak diyanet sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments