Rüyada kutu kutu dondurma görmek

Rüyada kutu kutu dondurma görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, manevi olarak da yıpranacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kutu kutu dondurma gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada kutu kutu dondurma görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kutu kutu meyve suyu görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada kutu kutu sakız görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kutu kutu kahve görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutu içinde kutu görmek yaşamdan istediklerini alacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kutu kutu süt görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kutu kutu bal görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada kutu kutu para görmek alışveriş yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments