Rüyada kuzu sevmek

Rüyada kuzu sevmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, bazen umutlarını yitireceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu sevmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Rüyada kuzu ihya adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Rüyada kuzu kol eti görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ kuzu eti yemek başka insanları aldatmasına engel olacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada süt emen kuzu sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kariyerinde atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu şiş yemek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzu sağmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu süsmesi bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kuzu budu nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments