Rüyada adet kanı akması

Rüyada adet kanı akması kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, rahat bir hayata adım atacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına rivayet eder.

Rüyada adet kanı akması gördüyseniz:

  • Yoksa büyük tartışmalara girip, kendinizi içinden çıkılmayacak bazı konumlara sokabilirsiniz.

Rüyada adet olmak ve adet kanı görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada adet kanı yıkamak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan görmek adet kanı yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada adet kanı içmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına tabir olunur.

Rüyada adet kanı akması çok büyük bir aşk yaşanacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok az adet kanı görmek aydınlanacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanı lekesi görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet eder.

Rüyada koyu adet kanı görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, o işi canlandıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments