Rüyada lahmacun

Rüyada lahmacun dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada lahmacun gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Rüyada lahmacun kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahmacun istemek özlemlerini bitireceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahmacun hazırlamak başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada etsiz lahmacun ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahmacun paylaşmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada lahmacun getirmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Rüyada lahmacun yapmak anne baba duaları alınacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada lahmacun ihya eve kapanacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments