Rüyada lale bahçesi görmek

Rüyada lale bahçesi görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lale bahçesi gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Rüyada lale bahçesi görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı lale bahçesi görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli lale bahçesi görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada pembe lale bahçesi görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine alamet eder.

Rüyada lale bahçesi görmek diyanet bol nimete kavuşulacağına, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı lale bahçesi görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor lale bahçesi görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lale tarlası çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments