Rüyada lekeli beyaz pantolon giymek

Rüyada lekeli beyaz pantolon giymek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada lekeli beyaz pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların üzerinden geçebilir, istediğinizi almanızı sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada lekeli beyaz pantolon giymek hayra ve esenliğe, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli beyaz pantolon görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada lekeli pantolon ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına alamet eder.

Rüyada lekeli kot pantolon görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada lekeli pantolon görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lekeli tişört giymek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz lekeli elbise görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli beyaz elbise görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments