Rüyada askerin sürpriz yapması

Rüyada askerin sürpriz yapması zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerin sürpriz yapması gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Rüyada askerin sürpriz yapması verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, büyük başarılara kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sürpriz yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sürpriz duymak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet eder.

Rüyada sürpriz pasta hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sürpriz yemek zorlukların çözüme kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sürpriz yapması çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin sürpriz yapması aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürpriz hediye almak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments