Rüyada mercimek çorbası vermek

Rüyada mercimek çorbası vermek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, küs kimselerin barışacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası vermek gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada mercimek çorbası ısıtmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası vermek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası maddi anlamda rahatlık göreceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirme işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Rüyada pişmiş mercimek çorbası görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments