Rüyada mezar içinde birini görmek

Rüyada mezar içinde birini görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, amacına nail olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada mezar içinde birini gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Rüyada mezar içinde birini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini mezar içinde görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada mezar içinde mezar görmek sorunların teker teker çözüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada su içinde mezar çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada mezar içinde olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar içinde yatmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde mezar görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini mezar içinde görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments