Rüyada mezara girip yatmak

Rüyada mezara girip yatmak geçiminin kolaylaşacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara girip yatmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Rüyada mezara girip yatmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada boş mezara girip çıkmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, daha fazla yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara girip çıkmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve hırsız girip dağıtması yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, insanlara iş öğreteceğine delalettir.

Rüyada tuvalete girip çıkmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni işe girip çıkmak parasına da para ekleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa girip çıkmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada denize girip üşümek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments