Rüyada asma yaprağı haşlamak

Rüyada asma yaprağı haşlamak bekarsa evleneceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sevdiğine kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada asma yaprağı haşlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere sözünüzü dinletmek için her ne kadar yapınıza uymasa da sert bir üslup seçebilirsiniz.

Rüyada asma yaprağı bulmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada asma yaprağı dolması yapılan işin karşılığının alınamayacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı satmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı pişirmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada asma yaprağı desteklemek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına yorulur.

Rüyada görülen asma yaprağı maddi olarak kötü bir karara varılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı haşlamak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı kaynatmak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments