Rüyada muhabbet kuşunun tüylerinin döküldüğünü görmek

Rüyada muhabbet kuşunun tüylerinin döküldüğünü görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yeni işlere atılacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunun tüylerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • İsteklerinizle olan biten şeyler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada muhabbet kuşunun tüylerinin döküldüğünü görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun tüylerinin yolunması karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tüylerinin döküldüğünü görmek mutlulukların yarım kalacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunun uzun ve hayırlı bir ömre, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunun kaybolması bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, gün sayacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşunun gagalaması psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun çalınması rızkın gittikçe azalacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun canlanması yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments