Rüyada nohut ve buğday görmek

Rüyada nohut ve buğday görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut ve buğday gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Rüyada nohut buğday günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada buğday nohut görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kederinin dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nohut ve buğday görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday ve nohut pişirmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, geleceğine bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday nohut pişirmek mülkiyetinin de artacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut buğday görmek kendisine olan güveninin artacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada haşlanmış buğday ve nohut görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş nohut ve buğday görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments