Rüyada oğlunu uygunsuz görmek

Rüyada oğlunu uygunsuz görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kavgaların büyüyeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada oğlunu uygunsuz gördüyseniz:

  • Size yöneltilen eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

Rüyada oğlunu uygunsuz görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, bebek sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada uygunsuz kıyafet yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini uygunsuz görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada babayı uygunsuz görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uygunsuz teklif almak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uygunsuz film izlemek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızını uygunsuz görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uygunsuz şeyler görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments