Rüyada öküz kovalarsa

Rüyada öküz kovalarsa hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hastalıkların uzak duracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öküz kovalarsa gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Rüyada ölü öküz kırılan kalplerin tamir edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına tabir olunur.

Rüyada öküz gör düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada öküz sürmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri öküz görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküz saldırısı azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işarettir.

Rüyada öküz olmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada öküz bağlamak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalettir.

Rüyada dev öküz görmek heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments