Rüyada öleceğini hissetmek

Rüyada öleceğini hissetmek ekmek ve dünya malı alacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına tabir olunur.

Rüyada öleceğini hissetmek gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada o gün öleceğini görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öleceğini söylemek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada öleceğini hissetmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kocanın öleceğini görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun öleceğini öğrenmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Rüyada hastalıktan öleceğini görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada falcının öleceğini söylemesi esenlik içinde olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının öleceğini görmek başarıya giden yollarını açacağına, insanlardan uzaklaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments