Rüyada ölen birisinin ağladığını görmek

Rüyada ölen birisinin ağladığını görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada ölen birisinin ağladığını gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Rüyada ölen birisinin ağladığını görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada birisinin çok ağladığını görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada birisinin bağırarak ağladığını görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun birisinin ağladığını görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada birisinin ağladığını duymak aydınlık bir yola çıkılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birisinin ağladığını görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Rüyada birisinin omzunda ağladığını görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen annemin ağladığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments