Rüyada ölmüş bir kişiyi yaşıyor görmek

Rüyada ölmüş bir kişiyi yaşıyor görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş bir kişiyi yaşıyor gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara götürebileceğiniz kararlar alabilirsiniz.

Rüyada ölmüş bir kişiyi yaşıyor görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişiyi yaşıyor görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ölen kişiyi yaşıyor görmek önün açılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babaanneyi yaşıyor görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendini ölmüş ama yaşıyor görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş akrabayı yaşıyor görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş arkadaşını yaşıyor görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babamı yaşıyor görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments