Rüyada ölmüş geyik

Rüyada ölmüş geyik kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş geyik gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş adamı tekrar ölmüş görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini yine ölmüş görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneyi tekrar ölmüş görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişiyi yeniden ölmüş görmek rahatının kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babamı tekrar ölmüş görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anneanneyi tekrar ölmüş görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı ameliyat olmuş görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş dedesini ölmüş görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments