Rüyada ölü bebeği kurtarmak

Rüyada ölü bebeği kurtarmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada ölü bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Rüyada bebeği olmayan birinin bebeği olması çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına yorulur.

Rüyada bebeği kaçırılmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği ısırmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği ölü doğurmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret eder.

Rüyada göz bebeği kayması rızkının azalacağına, sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeği sevmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeği yakmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz bebeği büyümesi nimetin ve kazancın artacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments