Rüyada ölü horozun canlanması

Rüyada ölü horozun canlanması dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kalp kıracağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret eder.

Rüyada ölü horozun canlanması gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada horozun gagalaması keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada horozun saldırması ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ölü horozun canlanması her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Rüyada horozun uçması sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, cesaretini yeninden toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada horozun yandığını görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada horozun ayaklarını görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozun konuştuğunu görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada horozun insanı kovalaması bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments