Rüyada ölünün dua istemesi

Rüyada ölünün dua istemesi huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, eksiklerinin farkına varacağına, kafasının rahatlayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün dua istemesi gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada ölünün gençleşmesi kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün patlaması yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün okuması evde tatlı bir telaş yaşanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün sıçması az da olsa feraha çıkılacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada ölünün su kaynatması elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün öpmesi kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölünün çöp toplaması çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün tükürmesi elinin bolluğa kavuşacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments