Rüyada ölünün selam yollaması

Rüyada ölünün selam yollaması hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi güç elde edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün selam yollaması gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada ölünün selam yollaması bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün selam getirmesi aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, şansın döneceğine yorulur.

Rüyada bir ölünün selam göndermesi deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada ölünün selam göndermesi sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ölünün selam söylemesi rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün selam söylemesi ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün selam alması ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün selam vermesi girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments