Rüyada oruç tutarken zorlanmak

Rüyada oruç tutarken zorlanmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada oruç tutarken zorlanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Rüyada oruç tutarken zorlanmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine yorulur.

Rüyada oruç tutarken susamak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini oruç tutarken görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini oruç tutarken görmek maddi gücünün de daimi olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada oruç tutarken adet olmak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruç tutarken sakız çiğnemek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada oruç tutarken unutarak yemek yemek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruç tutarken yanlışlıkla yemek yemek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments