Rüyada özlediğin arkadaşına sarılmak

Rüyada özlediğin arkadaşına sarılmak istenmeyen olayların yaşanacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına inanılır.

Rüyada özlediğin arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Doğruları filtrelemeden duygularınızı dile getirebilirsiniz.

Rüyada özlediğin arkadaşına sarılmak maddi sorunlarının çözüleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada özlediğin bir arkadaşına sarılmak çok büyük zararlar edeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada özlediğin birinin araması yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin şehri görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çok özlediğin birini görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada özlediğin erkeği görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, zorluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada özlediğin biriyle mesajlaşmak hayatının da düzene gireceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada özlediğin kişiyi öpmek beklenilen takdiri alacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments