Rüyada palto giydiğini görmek

Rüyada palto giydiğini görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada palto giydiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Rüyada palto giydiğini görmek duaların kabul olacağına, anne baba duasının alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin palto giydiğini görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin kırmızı palto giydiğini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı palto giydiğini görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Rüyada birinin siyah palto giydiğini görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada eşinin palto giydiğini görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının palto giydiğini görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah palto giydiğini görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments