Rüyada parlak gözlü köpek görmek

Rüyada parlak gözlü köpek görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada parlak gözlü köpek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konularda yenilik yapma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada parlak gözlü köpek görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Rüyada parlak köpek görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah parlak köpek görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada mor gözlü köpek görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dört gözlü köpek görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü köpek sevmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gözlü köpek görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük gözlü köpek görmek yüksek mevkilere getirileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments