Rüyada peçete koparmak

Rüyada peçete koparmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, işlerin düzeleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada peçete koparmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada peçete gam ve keder çekmeyeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine inanılır.

Rüyada havlu peçete rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada peçete tutmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada peçete istemek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yakında hedefine ulaşacağına işarettir.

Rüyada peçete koparmak eğer işsizse iş bulacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz peçete sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada peçete dağıtmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kulaktan peçete çıkması sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments