Rüyada pişmiş bakla yemeği görmek

Rüyada pişmiş bakla yemeği görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, işlerdeki karın artacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada pişmiş bakla yemeği gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Rüyada pişmiş bakla yemeği görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş yeşil bakla görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, ağır günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bakla yemeği yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş bakla yemek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye rivayet etmektedir.

Rüyada bakla yemeği görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada iç bakla yemeği görmek onlara hayrının dokunacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada taze bakla yemeği görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil bakla yemeği görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments