Rüyada renkli makyaj

Rüyada renkli makyaj çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, böyle işlere kalkışacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, borçların kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli makyaj gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Rüyada renkli renkli tesbih görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada renkli renkli böcekler görmek iş hayatında saygı göreceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada renkli renkli evler görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli renkli ayakkabı görmek zaferlere doymayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada renkli renkli lokum görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada renkli renkli kalemler görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli renkli balıklar görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli renkli sabun görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments