Rüyada sadece donla gezmek

Rüyada sadece donla gezmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, elinin darlık içinde kalacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sadece donla gezmek gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Rüyada sadece donla gezmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, darlık içine düşeceğine işarettir.

Rüyada kendini sadece donla görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

Rüyada donla kalmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet eder.

Rüyada birini donla görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı donla görmek her geçen gün sorunların artacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalettir.

Rüyada donla denize girmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz donla gezmek birbirlerine her konuda destek olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sadece kan görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments