Rüyada sarışın mavi gözlü adam görmek

Rüyada sarışın mavi gözlü adam görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kurtuluşu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü adam gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada sarışın mavi gözlü adam görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada sarışın yeşil gözlü adam görmek kazancında artış olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın bebek görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kendini sarışın mavi gözlü görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarışın mavi gözlü bebek görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek bebek emzirmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek çocuğu görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments