Rüyada satranç atı görmek

Rüyada satranç atı görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, sıkıntıların biteceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, bekarlar için evlenmeye, maceralara atılacağına alamet eder.

Rüyada satranç atı gördüyseniz:

  • Maddi konularla bağlantılı duygusal tecrübeler yaşanabilir.

Rüyada satranç atı görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada satranç piyonu görmek önemli işler yapacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle satranç oynamak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada satranç takımı görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının satranç oynadığını görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada satranç taşları aldığını görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada satranç görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada satranç taşı görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments