Rüyada savaş atı

Rüyada savaş atı bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada savaş atı gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada savaş atı ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaş ruyabul azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işarettir.

Rüyada savaş yapmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş görülmesi cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine alamet eder.

Rüyada savaş seyretmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada savaş gitmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet eder.

Rüyada savaş etmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş kaçmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments