Rüyada şeffaf balık

Rüyada şeffaf balık rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeffaf balık gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada şeffaf bebek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, paslı bir çiviye basabileceğine tabir olunur.

Rüyada şeffaf etek üzüntülerin sona ereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada seffaf elbise düşmanlarını bile affedeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulur.

Rüyada seffaf su gormek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf balık hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeffaf ay görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada şeffaf süt görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada şeffaf terlik giymek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments