Rüyada sepet sepet elma görmek

Rüyada sepet sepet elma görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna tabir olunur.

Rüyada sepet sepet elma gördüyseniz:

  • Dostunuz olarak kabul ettiğiniz birisinin sizin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada sepet sepet elma görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sepet sepet yumurta görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sepet sepet kiraz görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada sepet sepet yumurta toplamak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir sepet dolusu elma görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sepet sepet çamaşır görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sepet sepet meyve görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, sevdiği birini kırmaya delalet eder.

Rüyada sepet içinde yeşil elma görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments