Rüyada ayı ile arkadaş olmak

Rüyada ayı ile arkadaş olmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kurulu düzeni olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayı ile arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Rüyada arkadaş eşi kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, çıkmaza gireceğine işarettir.

Rüyada çok arkadaş görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaş ile yüzmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaş ağırlamak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaş ile mesajlaşmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaş ile konuşmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaş güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş nişanlanması sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments