Rüyada serili ev görmek

Rüyada serili ev görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sağlığından olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada serili ev gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Rüyada serili ev görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serili buğday görmek ağzının tadının bozulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz serili görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada serili havlu görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada serili çamaşır toplamak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, tamamlanmadan kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı serili görmek saygın biri haline geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada yerde serili yün görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada serili çeyiz görmek yenileneceğine ve can bulacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments