Rüyada sevdiğin kişinin reddetmesi

Rüyada sevdiğin kişinin reddetmesi bir ömür olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kırgınların barışacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin reddetmesi gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin ölmesi herkesin takdirini toplayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kaçması kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kucaklaması önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin terslemesi istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin af dilemesi ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin reddetmesi maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin engellemesi sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin şişmanlaması bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments