Rüyada sevdiğine süt vermek

Rüyada sevdiğine süt vermek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine süt vermek gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Rüyada sevdiğine yüz vermemek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğine ah etmek geleceğinin de çok parlak olacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine kan vermek sorunların hallolacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine el sallamak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, boş yere korku duyulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine dut yedirmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine süt vermek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine su dökmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, maddi durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine öpmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments