Rüyada sevdiğinle konuşmamak

Rüyada sevdiğinle konuşmamak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle konuşmamak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinle dertleşmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle uyumak gelir elde edeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle çalışmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle şakalaşmak maddi açıdan nefes alınacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kucaklaşmak rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle görüşmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yüzleşmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle yatmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments