Rüyada sevgilinin tükürmesi

Rüyada sevgilinin tükürmesi halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, rızkının da genişleyeceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sorumlu tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin tükürmesi gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin yanması pek çok fırsatı kaçıracağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Rüyada küs sevgilinin araması onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin küsmesi ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin öldürmesi aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin öğrenilmesi kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin evi çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin tutuklanması dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin kel olması hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments